1. Betaling
De prijzen op TroisPetitsPois.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan plaatsvinden door bankoverschrijving, PayPal, MisterCash, visa-card of via IDEAL.

2. Levering
De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling volledig is ontvangen.  Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post of DHL. TroisPetitsPois verzendt het product, indien op voorraad, binnen 2 werkdagen met TNT-Post en binnen 1-2 weken met DHL.

3. Retourneren
Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar TroisPetitsPois. U dient dan binnen 14 dagen na verzending van het product (door TroisPetitsPois aan u), TroisPetitsPois van (het voornemen van) retournering per e-mail of per telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien TroisPetitsPois het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 14 dagen na verzending van het product (door TroisPetitsPois aan u), betaalt TroisPetitsPois het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt TroisPetitsPois het aankoopbedrag terug. TroisPetitsPois  behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt of besteld zijn kunnen niet geretourneerd worden.

4. Privacy
Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft TroisPetitsPois nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

5. Fouten
TroisPetitsPois is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.troispetitspois.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van TroisPetitsPois. Op alle overeenkomsten gesloten met TroisPetitsPois is het Nederlands recht van toepassing.

6. Concactgegevens
TroisPetitsPois – toffe stoffen
Neeltje van de Braak
Zwanenbloemstraat 10
6002 CX Weert

KvK: 55753388
BTW: NL154521735B01

Bankgegevens:
ING Bank
IBAN: NL57INGB0007650257
BIC: INGBNL2A

t.n.v. Paarse Aap, Weert