Algemene voorwaarden

1. Betaling
De prijzen op Paarse Aap toffe stoffen zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan plaatsvinden door bankoverschrijving, PayPal, MisterCash, visa-card of via IDEAL.

2. Levering
De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling volledig is ontvangen.  Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post of DHL. Paarse Aap toffe stoffen verzendt het product, indien op voorraad, binnen 2 werkdagen met TNT-Post en binnen 1-2 weken met DHL.

3. Retourneren
Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar Paarse Aap toffe stoffen. U dient dan binnen 14 dagen na verzending van het product (door Paarse Aap toffe stoffen aan u), Paarse Aap toffe stoffen van (het voornemen van) retournering per e-mail of per telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien Paarse Aap toffe stoffen het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 14 dagen na verzending van het product (door Paarse Aap toffe stoffen aan u), betaalt Paarse Aap toffe stoffen het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt Paarse Aap toffe stoffen het aankoopbedrag terug. Paarse Aap toffe stoffen  behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt of besteld zijn kunnen niet geretourneerd worden.

4. Privacy
Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft Paarse Aap toffe stoffen nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

5. Fouten
Paarse Aap toffe stoffen is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.paarseaap.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van Paarse Aap toffe stoffen. Op alle overeenkomsten gesloten met Paarse Aap toffe stoffen is het Nederlands recht van toepassing.

6. Concactgegevens
Paarse Aap toffe stoffen
Neeltje van de Braak
Zwanenbloemstraat 10
6002 CX Weert

KvK: 55753388
BTW: NL154521735B01

Bankgegevens:
ING Bank
IBAN: NL57INGB0007650257
BIC: INGBNL2A

t.n.v. Paarse Aap, Weert