JEUJ! We zijn heropend!

Wat heb ik hier naartoe geleefd: Welkom!

Ik zal me even aan je voorstellen: Neeltje van de Braak is mijn naam en ik woon in Weert, Midden-Limburg. Met heel veel plezier heb ik het ‘TroisPetitsPois stokje’ overgenomen van Annelot. Ik was al vaste klant, want met twee gezellige meiden van 8, een voorliefde voor het naaimasjien en mijn kleine bedrijfje Paarse Aap, zocht ik altijd naar leuke stofjes. En nu kan ik zelf de allerleukste inkopen voor jou, jeuj! Ik vind dat zó ontzettend leuk!

Het is uiteraard nog een beetje zoeken voor mij, maar op vele fronten wil ik TroisPetitsPois voortzetten op de manier dat Annelot dat deed, dus voor jou als klant zal er niet zo gek veel veranderen. De eerste paar dagen kun je helaas, door de herstart van het betaalsysteem, alleen nog via overschrijving vooraf betalen. De  andere betaalmogelijkheden zullen binnen enkele dagen actief zijn.

Omdat ik heel graag samen met jou de wedergeboorte van TroisPetitsPois vier, ontvangen de eerste 25 bestellers een superleuke attentie bij hun bestelling. Wie weet zit jij daarbij!
Enne…je kunt me altijd mailen als je iets wilt vragen.

Veel shopplezier en een warme  groet,
Neeltje

Neeltje-graffiti